Bayanlar kadar beylerde parfümeri ürünleri konusunda ilgililer. Herkesce çekici kılınmak ve hoş karşılanmak bir numaralı kuraldır. Tabi bunu kokunuzla sağlamak ise bambaşka bir yapıttır.

Avon son zamanlarda çok yaygın olarak kullanılan marka halini almıştır. Hemen hemen her yerde rahatça Avon ürünlerine ulaşabilirsiniz. Avon’un özel olarak beylere sert ve çekici görünümlü bir şişede ürettiği Avon Signature ürününü bir inceleyelim.

Avon Signature Parfüm

Avon Signature Parfüm

Avon Signature parfüm ilk bakışta tüm gözleri üzerine çeken tasarımlı bir parfüm. Avon Signature yorumlarında kullanıcılar bu parfümden çok memnun kaldıklarını belirtmişlerdir. Sofistike bir ortam sağlayan bu ürün her zaman için tercih edilen gözde ürünler arasına yerleşmektedir. Signature parfüm yorumlarından da anlaşılacağı üzere beyler bu parfüme ilgi göstermekte.

Signature parfüm Avon ürünlerinin bir çoğu gibi eşsiz duygular sezdiren kokusuyla beylerin çekiciliğini arttırarak etrafta krizmatik bir yer edinmesini sağlıyor.

Her üründe olduğu gibi Avon kataloğu Signature parfümü çok uygun fiyata olup özel tanıtımı sayesinde indirime girerek 67 tl yerine %20 indirimle sadece 45 tl olarak satışa sunmuş.


AMA BEN SADECE 30 TL SATIYORUM !


Avon Soft Musk


AVON SOFT MUSK BAYAN PARFÜMÜ ALANA
VÜCUT PUDRASI BENDEN HEDİYE !!!
PARFÜM FİYATI : 22 TL

Bond Girl 007 EDP, hafif meyve kokuları ile çekici çiçek kokularının ferahlık hissi veren, sıcak odunsu kokular ile birleştiği büyüleyici bir karışım...Parfümün üst notalarında şeftali ve portakal çiçeği; orta notalarında yasemin, egzotik orkide, frezya ve alt notalarında kalıcılığı belirleyen kehribar, misk, kaşmir ağacı ve paçuli yer alıyor.

Bond Girl 007 EDP’nin şişesi ise; zarif ve kıvrımlı hatları, James Bond 007 macerasından esinlenen özel üst kapağı ile “Bond Kızları”nın çekiliğini ve ışıltısını yansıtıyor.

fiyatı : 30 tl
ÜRÜNLERİM HİÇ DENENMEMİŞ KULLANILMAMIŞTIR!